Flori, culori, pasari, animale si fericire in gospodaria ta

0
179

Flori, culori, pasari, animale si fericire in gospodaria ta

Gospodaria casei tale este oaza de relaxare, coltul tau de Rai cu pasari, flori frumoase, animale si culori spectaculoase.


Daca locuiesti la curte, te poti bucura de o multime de avantaje pe care acest lucru ti-l aduce. Atat cresterea florilor, pasarilor, fructelor, dar si a altor animale te face sa fii fericit ca locuiesti intr-o casa la curte.

Inspira-te si din galerie foto de mai jos pentru a te bucura de o curte frumoasa. Vei fii fericit sa ai o gospodarie cu multe fructe, legume, animale si o multime de beneficii pe care toate acestea ti le aduc.

Cresterea legumelor gospodaria ta

Legumele pe care le cresti in propria gospodarie au o multime de beneficii asupra sanatatii tale. In primul rand, aceste legume contin o multime de vitamine si substante benefice. Toate acestea te ajuta sa imbunatatesti imunitatea organismului si sa eviti multe boli.


Legumele pot fi transformate intr-o multime de preparate gustoase, insa poti alege sa cresti si fructe in propria gospodarie pentru alimentatia propriei familii.

Cresterea florilor

Florile din gospodaria casei tale iti poti face curtea mea colorata si mai frumoasa. Poti opta pentru a creste flori in ghiveci, dar te sfatuim sa plantezi si flori in sol deoarece acestea iti fac gospodaria mult mai frumoasa.

Cresterea pomilor

Pomii fructiferi iti pot oferii o cultura pentru alimentatia proprie, insa poti sa dezvolti si o mica afacere cu ajutorul pomilor din curtea ta.


Atat merii, cat si perii, dar si prunii, caisii si piersici pot fi transformati in gemuri, dulceturi, dar si in tuica gustoasa, preparata chiar de tine, in propria gospodarie.

22 Idei practice de a construi un cotet pentru pasarile din curte

Case pictate cu motive traditionale, desprinse din povesti

3 Sfaturi importante pentru a ingriji gainile vara

sursa foto: Pinterest