Flori de toamna frumoase, colorate, perfecte pentru orice gradina

0
876

Flori de toamna frumoase, colorate, perfecte pentru orice gradina

Aceste flori de toamna iti asigura o a doua primavara in gradina si se potrivesc in orice gospodarie, bucurandu-te cu eleganta lor in acest anotimp friguros. Datorita vremii mohorate, florile de toamna ti se vor parea si mai colorate si mai frumoase decat cele de primavara sau de vara.


Florile impodobesc frumos orice gospodarie, fiind ideale pentru a fi pozitionate atat in sol, cat si in ghiveci sau jardiniere.

Am pregatit pentru tine cateva flori superbe de toamna care se pot planta atat in gradina, cat si in balcon.

Flori de toamna ideale pentru gradina, dar si pentru balcon

Rudbeckia

Rudbeckia este o floare cu petale aurii sau portocalii, o floare absolut superba. Te indemn si pe tine sa o plantezi in gradina ta. Tine cont ca aceasta floare ajunge si pana la 2 metri jumate inaltime.


Floarea soarelui pitica

Floarea soarelui pitica este o floare mai micuta. Merita cultivata deoarece florile acesteia sunt absolut superbe.

Salvia

Salvia are mai multe soiuri pe care le puteti cultiva. Este o floare superba, o floare ce poate sa infloreasca de la inceputul verii si sa te bucure cu florile ei pana la sfarsitul toamnei. Cu ea vei avea o gradina colorata, florile ei fiind in nuante superbe, catifelate de albastru si violet. Salvia infloreste si in nuante de rosu, alb si lila.

Crizantema

Crizantema este o floare ce se planteaza toamna, insa merita sa o ai in gradina ta. Te bucura cu frumusetea ei pana toamna tarziu sau chiar la inceputul iernii. Sunt rezistente si frumoase, insa pentru a te bucura de astfel de flori te sfatuim sa nu alegi plantarea florilor din florarii. Opteaza pentru crizanteme rezistente, crizanteme care vin, de cele mai multe ori, in ghivece.


Crizantema, floarea de aur a toamnei, comoara din gradina noastra

sursa foto: Pinterest