Flori superbe, colorate pentru o curte fantastica, plina de viata

0
590

Flori superbe, colorate pentru o curte fantastica, plina de viata

Fara cheltuieli prea mari, doar cu flori superbe iti poti decora curtea, un spatiu de care te vei mandri si pe care il vei iubi. Iata cum galeria foto de inspira atat atunci cand vine vorba de decorarea curtii, dar si de aranjarea florilor tale.


De la ferestre, pana la spatiile precum scarile sau aleile tale, toate locurile pot fi amenajate cu flori frumoase.

Laleaua – Regina gingasa a primaverii ce poate fi plantata in curte

Flori negre

Din nicio curte unica nu trebuie sa lipseasca o floare neagra. Este deosebit de frumoasa, unica, o floare care se potriveste de minune cu celelalte plante in nuante deschise la culoare. Florile negre sunt deosebit de frumoase, ideale pentru casa ta si se pot planta in orice curte.

Gasesti, mai jos, un articol complet cu 4 flori negre superbe pe care le poti alege si tu pentru curtea ta.


4 Flori negre, spectaculoase si elegante pentru o gradina unica

Plante colorate, nuante aprinse, decor superb

Aceasta este formula de care ai nevoie pentru a te bucura de o curte cu adevarat frumoasa. Plantele in nuante aprinse, precum fuchsia sau galben ori portocaliu sunt plante care ies in evidenta in orice spatiu.

Daca alegi flori mari, precum este hortensia, aceasta iti infrumuseteaza curtea. Atat prin marimea ei si decorul impunator, dar si prin culori, hortensia este un arbust decorativ ce se potriveste atat in sol, cat si in ghiveci.

Flori colorate aranjate in combinatii diferite ce iti cuceresc privirea

Decoreaza curtea cu flori

Indrazneste sa iti umpli curtea cu flori frumoase, colorate. De exemplu, daca alegi sa construiesti o pergola din lemn in curtea ta, sub ea poti sa amenajezi un mic spatiu de relaxare. Deasupra, alege flori pe care sa le plantezi si cu ajutorul carora sa infrumusetezi  spatiul.


sursa foto: Pinterest