Florile cataratoare sau cum evidentiem gradina cu ajutorul lor – Idei practice

0
2918

Florile cataratoare sau cum evidentiem gradina cu ajutorul lor – Idei practice

Privilegiul de a locui la curte ne ofera posibilitatea de a amenaja spatiul dupa bunul plac. Pomii fructiferi, florile cataratoare, suporturile pentru ghivece, foisorul sau pergolele sunt doar cateva din elementele de design care contribuie din plin la infrumusetarea exteriorului. Elemente de design care ca nu ocupa foarte mult spatiu, dar care dau gradinii un aer proaspat de primavara.


Florile cataratoare, cei mai buni specialisti in design exterior

Pentru a avea cea mai frumoasa gradina nu trebuie sa consultam toti specialistii in design exterior. Ii avem in jurul nostru si sunt chiar ele, florile de primavara. Flori care confera gradinii culoare, dar si un aspect proaspat si natural.

florile cataratoare florile cataratoare

Idei de suporturi care pun in valoare florile de primavara

Speram ca sunteti de acord cu noi cand spunem ca plantele sunt o sursa naturala de decor. Stim cu totii ca florile sunt cele care improspateaza aspectul gradinii, ii dau un farmec aparte si o pun in valoare. Iar lipsa lor transforma spatiul intr-unul monoton. La propriu. De aceea credem cu tarie ca rolul florilor este esential intr-o curte generoasa.

florile cataratoare florile cataratoare

Plantele cataratoare – Un spectacol de culoare in gradina

Spatioasa sau nu, o gradina bine pusa la punct ne ofera privelisti incantatoare, invitandu-ne sa participam alaturi de gingasele flori la un spectacol dat de primavara. Spectacol la care suntem invitati sa stam pe locurile cele mai bune pentru a admira dansul culorilor. Un dans al florilor de sezon. Un dans care dureaza pana toamna tarziu.


florile cataratoare florile cataratoare florile cataratoare florile cataratoare florile cataratoare

Gradina cu trandafiri – O oaza de frumusete naturala

O curte cu flori colorate nu inseamna doar o oaza de frumusete naturala. Inseamna confort, inseamna sa ne odihnim ochii cu peisaje minunate. Dar mai inseamna si un strop de bucurie. Bucuria de a privi natura si de a sta in mijlocul ei. Priviti si inspirati-va!

sursa foto: Pinterest