Florile colorate – Podoabe spectaculoase ale unei gospodarii imaculate

0
5402
podoabe spectaculoase

Florile colorate – Podoabe spectaculoase ale unei gospodarii imaculate

Gospodinele ce iubesc sa aiba curtile ingrijite se vor indragosti de aceste podoabe spectaculoase ce iti decoreaza superb curtea. Pozitionate la intrarea in curte, de-o parte si de cealalta a aleilor sau chiar pe terasa casei tale, florile pot fi cea mai frumoasa modalitate de a scoate in evidenta decorul.


Indiferent ca vorbim de flori in ghiveci sau de flori plantate direct in pamant, acestea sunt ideale pentru gospodaria ta. Colorate, pline de viata si extrem de frumoase, florile au puterea de a iti face curtea mai frumoasa.

Alege combinatii de culori curajoase – Podoabe spectaculoase pentru curtea ta

Culorile precum movul aprins, roz, fuchsia sau galben pot sa atraga atentia imediat. De aceea, este important atat soiul plantei pe care il alegi, dar este importanta si culoarea acestora. Combinate, ele vor iesi in evidenta in modalitati uimitoare.

Nu te sfii sa alegi cele mai indraznete culori pentru a obtine cele mai frumoase ornamente.


Opteaza pentru suporturi pentru flori frumoase

Indiferent ca alegi sa le faci chiar tu sau ca optezi pentru a le achizitiona, suporturile pentru flori sunt foarte importante. Atunci cand vine vorba de terasa casei tale, combinatia de flori colorate si suporturi agatatoare poate fi excelenta. Pozitioneaza-le deasupra unui loc de relaxare si te poti bucura de un spatiu relaxant, absolut superb.

Ti-am pregatit si o galerie foto in articolul de astazi din care te poti inspira. Florile sunt pozitionate atat pe orizontala, asezate frumos, dar si pe verticala pentru a putea sa economisesti spatiul.

Alege proiectele care iti plac cel mai mult si scoate-ti gospodaria in evidenta cu ajutorul acestor frumoase proiecte.


Aranjamente cu flori in ghivece ideale pentru terase, curti sau gradini

Cum sa aranjezi florile in curte – Idei fabuloase cu aranjamente colorate

Aranjamente cu flori superbe pentru o gradina pregatita de anotimpul cald

sursa foto: Pinterest