Florile rosii, o adevarata oaza de pasiune si culoare in curtea casei tale

0
808

Florile rosii, o adevarata oaza de pasiune si culoare in curtea casei tale

Florile rosii reprezinta iubire, pasiune, indrazneala si iti transforma curtea intr-un spatiu viu colorat, absolut spectaculos. Buchetele de flori care contin aceasta culoare reprezinta dragoste, pasiune si, de cele mai multe ori, ii transmite persoanei care il primeste sentimentele pe care le cel care le daruieste le are.


Semnificatia culorii rosu si cui sa daruiesti florile rosii

Rosu este o culoare puternica, plina de energie, o culoare care nu are cum sa treaca neobservata. Florile rosii daruite unei persoane pe care o iubesti reprezinta entuziasm, forta, dar si iubirea neconditionata pe care i-o porti.

Florile rosii se daruiesc, in general, persoanei iubite de langa tine, sufletului tau pereche. Daca ii daruiesti iubitei sau sotiei tale flori rosii, ii vei arata ca flacara iubirii voastre este inca la fel de puternica ca la inceput. Fie ca vorbim de trandafiri rosii, lalele sau alte flori frumoase, aceasta culoare nu are cum sa nu atraga privirile si sa nu arata bine in orice decor.

Ingrijirea trandafirilor rosii

Trandafirii rosii sunt populari in toate colturile din tara. De aceea, daca vrei sa plantezi si tu in curtea ta astfel de trandafiri, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple de ingrijire.


Indiferent de culoarea lor, trandafirii au nevoie de multa lumina. Plantarea acestora in curte incepe devreme, inca din luna martie si tine pana in luna aprilie. Daca ai intarziat, poti sa astepti pana in luna octombrie sau noiembrie pentru a planta aceste flori frumoase.

Tot dupa plantarea acestora se administreaza si ingrasamantul. Alege azotul pentru a stimula cresterea trandafirilor, iar pentru a ajuta planta sa aiba flori mari, frumoase, spectaculoase, opteaza pentru ingrasaminte cu potasiu si fosfor. In magazinele de specialitate vei gasi ingrasaminte ideale pentru trandafirii tai.

sursa foto: Pinterest