Foisoare absolut superbe pentru o curte extrem de frumoasa

0
8347

Foisoare absolut superbe pentru o curte extrem de frumoasa

Dupa ce alegi sa construiesti unul dintre aceste foisoare absolut superbe, vei petrece timpul numai in curtea casei tale. Sunt relaxante, sunt frumoase, practice si pot fi spatiul ideal de relaxare pe timp de primavara, vara, toamna, dar si pe timp de iarna, daca le acoperi.


Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a construi si tu un spatiu de relaxare in curtea ta cu gratar, un loc in care sa te simti bine, in care poti gati si sta de vorba cu prietenii tai. Alege si un astfel de mini-bar realizat din paleti din lemn, un proiect excelent pentru micile petreceri din curtea casei tale.

Foisor cu gratar

Un foisor este o constructie ideala pentru relaxare, dar poate fi amenajata si cu un gratar inclus. Opteaza pentru construirea unui gratar din caramida, gratar pe care sa il poti folosi atat pentru carnuri, legume, dar si pentru a coace pizza, placinte sau pentru a face paine calda.

Un astfel de spatiu de relaxare este atractia tuturor celor dragi, iar momentele petrecute in aer liber, in propria gospodarie, nu se compara cu nicio alta vacanta sau iesire.


Foisor cu bucatarie exterioara

Amenajarea unei bucatarii exterioare presupune folosirea spatiului atat pentru a gati, cat si pentru a lua masa in aer liber. De asemenea, atunci cand construiesti o bucatarie exterioara este necesar si sa optezi pentru a trage apa aici.

O chiuveta este practica, te ajuta sa economisesti timp, dar si energie. In acest fel, nu va mai trebui sa duci in casa toate vasele sau sa speli legumele in alt spatiu decat in acesta in care gatesti.

Daca spatiul iti permite, un foisor cu toate echipamentele necesare te ajuta sa economisesti o multime de timp si de energie.


sursa foto: Pinterest