Foisoare din lemn, ca spatii de relaxare in gradina – Idei de amenajari

Foisoare din lemn, ca spatii de relaxare in gradina – Idei de amenajari

Daca ar fi sa intrebam un specialist in constructii exterioare, cu siguranta ne-ar spune ca nu este o mare diferenta intre pergole si foisoare din lemn. Ne-ar spune ca pergolele sunt acele constructii usoare atasate casei, iar foisorul este un ansamblu individual care are cateva elemente de design in plus.


Foisoare din lemn – Idei de amenajari in gradina

O gradina generoasa inseamna mai mult spatiu la dispozitie. Spatiu care poate fi amenajat eficient dar mai ales estetic. Iar foisorul face parte din decorul exterior.

foisoare din lemn

foisoare din lemn

foisoare din lemn

Cum descriem foisorul in cateva cuvinte

Pentru cine nu stie, foisorul este o mica terasa deschisa, dar mult inaltata de la nivelul solului. Are acoperisul sustinut de stalpi sau de coloane, si este folosit ca spatiu de relaxare in gradina sau in curtea casei. Iata pe scurt descrierea foisorului din lemn, constructie care in opinia noastra nu ar trebui sa lipseasca din design-ul nici unei curti.

foisoare din lemn foisoare din lemn foisoare din lemn foisoare din lemn foisoare din lemn

Foisoare din lemn – Timp liber de calitate petrecut in mijlocul naturii

Timp liber de calitate inseamna relaxare in mijlocul naturii. Iar natura pentru noi nu inseamna altceva decat peisaje minunate. Peisaje care ne incanta privirea, peisaje care ne atrag intr-un joc al culorilor de primavara. Altfel spus. Un tablou perfect al naturii.


foisoare din lemn foisoare din lemn

Cum amenajam un foisor – Idei practice

Stilul minimalist pare a fi cel mai potrivit pentru amenajarea unui foisor din lemn. Stil cunoscut de toata lumea, stil care se remarca prin simplitate. Insa tot acest ansamblu nu ar fi spectaculos daca nu ar fi amenajat cu flori curgatoare sau cu arbusti decorative. Iar daca nu ne credeti va invitam sa urmariti imaginile de mai jos, imagini care vorbesc de la sine. Priviti si inspirati-va pentru propriile decoruri exterioare.

foisoare din lemn

Idei de amenajari cu foisoare inchise.

Foisor cu spatiu extins.


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI