Foisorul, locul de relaxare din gradina – Idei de amenajari exterioare

0
3218

Foisorul, locul de relaxare din gradina – Idei de amenajari exterioare

O curte generoasa ca spatiu ofera o multime de posibilitati de amenajari exterioare, incepand cu terasele si terminand cu foisoarele. Nu intamplator am amintit de foisoare deoarece astazi v-am pregatit cateva idei de a amenaja gradina cu astfel de constructii din lemn.


Foisorul este o terasa deschisa, mult ridicata de la nivelul pamantului, cu acoperisul sustinut de stalpi sau de coloane. Ceea ce v-am spus mai devreme este definitia foisorului si nu vrem sa trecem la imaginile de astazi fara a va descrie in cateva cuvinte cum putem transforma o asemenea constructie intr-un mic loc de relaxare.

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui comentariu, respectiv faptul ca o curte generoasa ofera o multime de avantaje din punct de vedere a amenajarilor, multi dintre cei care au in gradina un foisor isi petrec cea mai mare parte a timpului liber intr-un asemenea loc minunat si asta odata cu inceperea sezonului cald si pana toamna tarziu.

Un foisor poate fi amenajat ca o mica terasa, cu piese de mobilier simple, gen o masa si cateva scaune, transformandu-l in acest fel intr-un loc ideal de luat masa in diminetile insorite de vara. Dar tot acest ansamblu nu ar fi frumos fara ghivecele cu flori curgatoare precum petuniile sau muscatele. Cu cat avem mai mult verde in jurul nostru cu atat ne vom simti mai confortabil.


Nu ne-am interesat in mod special sa vedem cat costa un asemenea ansamblu, dar cu siguranta depaseste un buget modest. Dar sa nu ne intristam deoarece un foisor poate fi construit si din materialele ramase de la ridicarea casei, fapt ce ar reduce cu mult costurile.

Iar daca nu ne credeti va invitam sa urmariti aceste idei de amenajari exterioare cu foisoare si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare

sursa foto