Folosim paharele din sticla pentru a crea decoruri minunate de sarbatori

0
3666

Folosim paharele din sticla pentru a crea decoruri minunate de sarbatori

Este obligatoriu sa asteptam sarbatorile de iarna intr-un cadru feeric. De ce in felul acesta? Deoarece  numai acum putem pune in evidenta micile detalii carora in mod obisnuit nu le acordam importanta cuvenita. De exemplu putem crea decoruri minunate de sarbatori cu ajutorul paharelor. Suntem siguri ca multi nu veti crede ca asemenea obiecte, banale de altfel, pot infrumuseta atmosfera din jurul nostru.


Refolosim creativ paharele cu picior pentru a crea decoruri minunate de sarbatori

Refolosim creativ paharele cu picior. Suna ciudat, dar trebuie sa stiti ca si din astfel de obiecte se pot realiza niste aranjamente spectaculoase din punct de vedere estetic.

Economisim spatiu pe masa festiva cu aceste idei de decoruri din pahare

In afara de faptul ca sunt deosebite din punct de vedere estetic, mai putem economisi si o multime de spatiu, indiferent unde alegem sa le expunem. De exemplu, pentru ca nu vrem ca toata masa festiva sa fie ocupata doar de ornamente de sezon, putem alege o suita de pahare care sa infrumuseteze tot decorul. Nu stiti cum? Va aratam noi prin intermediul acestor imagini.

Scoatem la iveala globurile mici si colorate, pentru a crea decoruri minunate de sarbatori

Evident ca am exagerat mai inainte cand am spus ca nu ne dorim ca toata masa festiva sa fie ocupata de ornamentele de sezon. Dar putem crea un ambient placut si cu ajutorul globurilor mici si colorate.


Lumanarile decorative – un accesoriu nelipsit de sarbatori

Nu ar fi multe de spus despre partea de design, decat ca nu concepem sarbatoarea Craciunului fara sa infrumusetam decorul cu lumanari parfumate si colorate. Iar pentru asta v-am pregatit mai jos cateva imagini sugestive.

Ca de fiecare data nu incheiem fara sa va spunem ca puteti impartasi cu noi bucuria sarbatorilor, postand fotografii cu decorurile create de voi.

decoruri minunate de sarbatori decoruri minunate de sarbatori decoruri minunate de sarbatori decoruri minunate de sarbatori

sursa foto:Pinterest