Gasim aici 15 idei de amenajari cu decoratiuni pentru gradina tip gabioane

0
11483

Gasim aici 15 idei de amenajari cu decoratiuni pentru gradina tip gabioane

Daca am fi realizat toate decoratiunile pe care le-am prezentat in articolele noastre de-a lungul verii, cel mai probabil am fi avut o gradina aglomerata din punct de vedere estetic. Dar pentru ca avem idei de amenajari pentru toate gusturile, iata ce gasim in articolul de astazi.


Este inutil sa va mai spunem ca gradina este locul in care ne cautam refugiul atunci cand suntem stresati sau obositi, relaxandu-ne pe o banca la umbra pomilor din curte sau pe terasa, admirand peisajul din jurul nostru. Prin urmare, daca nu ati avut timp vara aceasta sa decorati sau sa redecorati exteriorul casei, iata 15 idei de amenajari cu gabioane.

Daca nu stiti ce sunt gabioanele, aflati ca sunt acele constructii din plasa de sarma, umplute cu pietre de diferite dimensiuni. Insa nu putem trece mai departe fara sa va spunem ca aceste tipuri de constructii sunt ideale si pentru imprejmuirea curtii. Dar acesta este subiectul unui alt articol despre amenajari exterioare.

Revenind la decoratiunile noastre pentru gradina tip gabioane, desi par cam reci ca si stil de amenajare, trebuie sa recunoastem ca in combinatie cu florile decorative, sunt foarte frumoase si nu in ultimul rand unice.


Asadar daca esti o persoana nonconformista si vrei sa iesi in evidenta cu ceva inedit, inspira-te din aceste idei de amenajari numai bune de pus in practica in zilele care au mai ramas din aceasta vara.

Negresit, puteti adauga comentarii pe pagina noastra de facebook, iar daca aveti si voi astfel de idei pe care le-ati pus deja in aplicare, va rugam sa ni le dezvaluiti si noua.

gradina

 

gradina

gradina

gradina

Afland intre timp, tot de la voi cititorii nostri, ca astfel de constructii nu sunt chiar o noutate in materie de amenajari exterioare, iata un minibar de tip gabion.


Idei de rafturi tip gabioane.

sursa foto