Gasim aici sugestii si idei practice de a orna masa festiva in noaptea dintre ani

0
744

Gasim aici sugestii si idei practice de a orna masa festiva in noaptea dintre ani

Inca o zi si ne vom bucura impreuna de sosirea Anului Nou, ceea ce inseamna ca o vom lua de la capat cu ganduri bune alaturi de familie si de prietenii de suflet. Asadar, ne pregatim de zor in aceste zile, iar asta presupune sa mai dam o fuga prin magazine dupa ultimele cumparaturi, restul treburilor revenind gospodinelor din casa, inclusiv decoratul mesei festive de Revelion. Ei bine, aici am vrut sa ajungem cu scurta noastra introducere. Tocmai de aceea v-am pregatit o multime de idei practice de a orna masa pentru petrecerea dintre ani.


De data aceasta am ales mai multe idei de a aduce in decor culoarea alba, dar si auriul care este o culoare potrivita pentru un astfel de eveniment. Pe de alta parte, nu cunoastem care sunt tendintele de anul acesta in materie de decoruri pentru cina festiva dintre ani, insa stim despre alb ca inseamna puritate si compasiune, de aceea este considerata a fi o culoare absoluta, iar in combinatie cu alte culori, albul se imbina perfect. De aceea mai este si culoarea pacii.

In ceea ce priveste auriul, trebuie sa va spunem ca aceasta culoare transmite ideea de prestigiu, intelepciune, bogatie, victorie sau bani, prin urmare cateva ornamente in aceasta nuanta nu pot fi decat de bun augur.

Trebuie sa va mai spunem ca aceasta nuanta se asorteaza foarte bine cu portocaliul, verdele sau maroul dar si cu rosu sau violet, prin urmare aveti o multime de posibilitati de a realiza niste aranjamente deosebite.


Asadar, daca vreti sa va impresionati oaspetii cu niste decoruri minunate, poate ca nu ar fi rau sa aruncati o privire peste aceste idei practice, idei care va dezvaluie o multime de feluri de a decora masa festiva de Revelion.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto