Ghivece cu flori care dau gradinii noastre culoare – 16 idei de amenajari

0
10793

Ghivece cu flori care dau gradinii noastre culoare – 16 idei de amenajari

Si ce daca anotimpul pe care il indragim cel mai mult este pe sfarsite! Nu-i nimic. Vine altul la fel de frumos. Prin urmare nu ar trebui sa renuntam la amenajarea gradinii sau cu a spatiului din jurul casei nici macar acum in prag de toamna. Este un anotimp la fel de darnic in culoare si ne ofera posibilitatea de a realiza decoruri minunate in gradina.


Aranjamente cu flori care dau culoare gradinii noastre

Despre flori nu avem decat cuvinte frumoase. Inveselesc totul in jur lor iar concluzia nu este decat una singura. Fie ca vorbim de exterior sau de interior, ele sunt cele care dau culoare gradinii. Fara flori orice spatiu ar fi anost din punct de vedere estetic.

gradinii gradinii gradinii gradinii

Locuri in care putem expune ghivecele cu flori

In afara de faptul ca putem economisi o multime de spatiu, ideea de a expune ghivecele cu flori in suporturi pe verticala este una buna. Cat priveste locurile pe care le putem infrumuseta cu ajutorul lor, sunt multe. Spre exemplu, un suport din lemn, suport prevazut cu locasuri pentru ghivecele cu flori, poate sta frumos agatat pe o portiune oarecare de gard. Pe un astfel de suport pot incapea suficiente ghivece astfel incat sa scoata din monotonie acel spatiu. Nu ne credeti? Priviti!

Infrumusetam portiunile de gard cu aceste idei de ghivece cu flori colorate.

Dar ne plac si aceste idei de suporturi construite in zidul de beton al gardului. Iata!


Cum refolosim paletii la amenajarea gradinii

Nu ratam nici o ocazie de a va spune ca paletii din lemn sunt ideali ca si idei de suporturi pentru ghivecele cu flori. Ia priviti mai jos cat sunt de frumoase aceste aranjamente cu plante suculente!

Accesorizam decorul cu aceste idei de colivii din lemn.

sursa foto: pinterest