Ghivece unice, diversificate realizate din prosoape vechi si ciment

0
74656
ghivece unice

Ghivece unice, diversificate realizate din prosoape vechi si ciment

Descopera cum poti sa transformi un banal prosop vechi intr-un proiect cu totul si cu totul senzational. Construieste si tu ghivece unice, spectaculoase.


Multi dintre cititorii ideipentrucasa.ro s-au „indragostit” de acest proiect: Ciment, apa si haine vechi. Combinate, inseamna jardiniere de flori. Pe buna dreptate, caci sa construiesti un ghiveci din haine, ciment si apa sau din prosoape, ciment si apa inseamna sa profiti de toate materialele pe care le ai disponibile si sa le transformi in proiecte senzationale.

Asa se face ca am pregatit o noua galerie foto pentru tine, o galerie foto cu proiecte senzationale care sa te ajute sa te simti inspirat. Fie ca vorbim de forma ghivecelor, de marimea lor sau de combinarea culorilor, pozele de mai jos sunt sursa inspirationala pentru tine.

Cum poti face si tu ghivece din ciment si prosoape vechi

Pentru ca aceste proiecte sa faca parte din design-ul curtii, gradinii sau terasei tale, ai nevoie de cateva ingrediente usor de gasit si accesibile pentru toata lumea.


Pentru amestec ai nevoie de:

  • 2 parti ciment;
  • 8 parti apa.

Amesteca aceste doua ingrediente si vei obtine o compozitie ceva mai groasa, ideala pentru a pune in ea prosopul sau o haina veche. Acest prosop sau aceasta piesa vestimentara va lua apoi forma dorita de tine.

Dupa ce ai scufundat prosopul in amestecul preparat de tine, tot ce trebuie sa faci este sa il pui la uscat. Alege unde sa il pui la uscat in functie de forma pe care doresti sa o aiba, dar si de marimea pe care vrei sa o obtii. Foloseste o oala veche, o galeata sau un bustean mai gros.

Suport pentru lumanari dintr-un prosop vechi si ciment

Pentru a face si tu un astfel de suport pentru lumanari, foloseste un prosop ceva mai lung. In acest mod, vei obtine acea alungire superba ce ofera suportului un design elegant.


Foloseste vopsea sau un spray colorat si vei avea propriul suport pentru flori, ornamente sau lumanari parfumate.

sursa foto: Pinterest