Gradina din ghiveci – Evidentiem exteriorul cu aceste idei de aranjamente

0
2201

Gradina din ghiveci – Evidentiem exteriorul cu aceste idei de aranjamente

Daca ar fi sa punem in practica toate aceste idei de aranjamente cu flori, cu siguranta ne-ar trebui o gradina suficient de mare incat sa incapa la un loc toate plantele pe care le adoram. Dar pentru ca nu dispunem de atata spatiu, putem apela de exemplu la aranjamentele in ghivece mari. Aranjamente din flori care, dupa parerea noastra, confera gradinii un farmec aparte. Prin urmare o vom numi sugestiv mica gradina din ghiveci.


Mica gradina din ghiveci – Idei de aranjamente din flori

Cu pasi mici dar indrazneata din fire, primavara s-a instalat confortabil peste gradinile noastre. Invesmantata in culori aprinse, ea sta relaxata printre straturile de flori. Sta pur si simplu admirand florile pe care tot ea le-a adus. Flori pe care ni le daruieste in fiecare an, fara sa ceara nimic de la noi.

gradina din ghiveci gradina din ghiveci

Aranjamente in ghivece care dau exteriorului un farmec aparte

Primavara este o aparitie eleganta. Eleganta pentru ca stie cum sa imbrace in alb si roz pomii din curte. Eleganta chiar daca poarta culori stridente. Dar de ce iubim primavara? O iubim pentru ca lasa in urma ei o multime de flori colorate. O adoram pentru ca isi poarta cu mandrie hainele, chiar daca sunt viu colorate. O iubim si o admiram pentru decorurile pe care le lasa surorii ei mai mari vara. Decoruri care ne incanta privirea.

gradina din ghiveci gradina din ghiveci gradina din ghiveci gradina din ghiveci

Gradina din ghiveci sau cum infrumusetam exteriorul cu aceste idei de aranjamente colorate

Primavara este un anotim colorate. Un anotimp al schimbarilor de decor. Un anotimp al amenajarilor spectaculoase. Prin urmare daca v-ati gandit ca este vremea pentru un nou design in gradina si nu stiti de unde sa incepeti, va ajutam noi cu aceste idei de amenajari exterioare. Amenajari care nu inseamna altceva decat folosirea ghivecelor cu flori ca idei de decoruri spectaculoase. Dar nu numai.


gradina din ghiveci gradina din ghiveci gradina din ghiveci

sursa foto: Pinterest