Gradina laterala mica intr-o gospodarie primitoare, cu un stil eclectic

0
591

Gradina laterala mica intr-o gospodarie primitoare, cu un stil eclectic

O gradina laterala intr-o gospodarie mica poate fi un loc perfect pentru un spatiu cu legume, dar si un loc in care sa te relaxezi zilnic. O gradina laterala, o terasa sau o veranda poate fi un spatiu ideal pentru a te relaxa, dar si un loc unde sa aranjaezi ghivecele cu flori.


Muscatele, begoniile sau petuniile pot sa iti infrumuseteze cu succes gradina laterala, atata timp cat acest spatiu este amplasat intr-o zona cu soare.

Cele mai interesante idei pentru a te bucura de o terasa superba

Prelungirea creativa a casei tale

Casa ta poate avea o prelungire tip conservator, prelungire construita doar din geamuri. In acest fel, vara te vei putea bucura aici de soarele placut. Pe timp de iarna, citeste o carte si bea o cana de ciocolata calda, bucurandu-te de natura.

Conservatorul este o constructie pe care o gasim deseori in gospodariile engezilor. Acest spatiu cozy ne aduce aminte de stilul hygge, un stil pe care nordicii l-au adoptat. Neavand parte de vreme foarte placuta, nordicii au preferat sa isi amenajeze in propriile case spatii de relaxare creative, frumoase.


Zona de dining

In lateralul casei tale, alege sa amenajezi un spatiu pentru dining, un loc in care sa te bucuri de zilele frumoase. Acopera spatiul cu o pergola cu acoperis retractabil sau cu o umbrela mare de soare.

In acest fel, zona de dining este perfecta pentru a lua mese rapide cu cei dragi, dar si pentru a te bucura de natura.

Inspira-te din galeria cu proiecte superbe de mai jos. De asemenea, daca nu ai idei te poti inspira din articolul nostru anterior cu idei de amenajare a gardului din curtea ta.


 

Case superbe cu spatii de relaxare tip terasa, noile trenduri de vis

Top cele mai frumoase si colorate proiecte pentru curtea casei tale

sursa foto: Pinterest