Gradini absolut superbe – Spatii de vis cu dor de primavara

0
257

Gradini absolut superbe – Spatii de vis cu dor de primavara

Sursa dorului nostru de primavara este timpul petrecut in aceste gradini absolut superbe, gradini verzi, fabuloase si magice. Primavara, vara, anotimpurile calde sunt cele care ne scot cel mai bine din rutina noastra.


Sa petreci timpul in aer liber este o adevarata binecuvantare. Mai mult decat atat, cei ce se confrunta cu insomnii, dureri de cap sau anxietati pot avea o viata mult mai buna daca aleg sa petreaca mai mult timp in aer liber. Fie ca vorbim despre propria curte sau despre plimbarile in natura, timpul petrecut afara te ajuta cu adevarat. Are beneficii asupra sanatatii, dar si asupra sistemului tau imunitar.

Amenajarea unei casute verzi

Despre amenajarea unei casute verzi, un fel de sera in curte, noi am mai discutat. Aceste spatii sunt ideale pentru florile din ghiveci, dar si pentru plantele pe care vrei sa le cresti in gradina, dar intr-un spatiu acoperit.

O astfel de casuta in gradina ta poate fi construita ca o sera, insa o poti construi si sub forma unei casute ce are acoperis si ferestre. Refoloseste bucatile vechi de tabla, dar si ferestrele vechi si usile pentru a le transforma intr-un proiect Do It Yourself creativ.


Loc de relaxare si recreere

Din curtea ta nu trebuie sa lipseasca un loc de recreere la umbra. Pozitionat langa florile iubite, iti poti bea cafeaua aici sau te bucuri de linistea pe care natura o ofera.

Un astfel de loc trebuie amenajat in orice curte, indiferent ca locuiesti intr-un oras mare, la curte sau ca vrei sa il amenajezi unde ai casa de vacanta.

Cum decorezi o gradina foarte mica pozitionata in lateralul casei tale

Pergola din lemn, un ansamblu ce confera eleganta casei – Idei de amenajari

Sfaturi de design pentru o gradina superba, incapatoare, magica

sursa foto: Pinterest