Gradini de legume amenajate extrem de creativ pentru a castiga spatiu

0
7961

Gradini de legume amenajate extrem de creativ pentru a castiga spatiu

Aceste trucuri geniale de gradini de legume amenajate creativ te ajuta sa economisesti o multime de spatiu, avand aceeasi recolta. Secretul consta in aranjarea legumelor. Beneficiile legumelor pentru sanatatea noastra sunt nenumarate, iar gustul celor crescute chiar de noi nu se compara cu gustul celor cumparate.


Te indemnam sa cultivi legume in curtea sau gradina casei tale, indiferent de cat este de micut spatiul pe care il detii. Mai mult decat atat, poti alege sa cultivi legume chiar si in balcon.

Beneficiile legumelor crescute in container

Chiar daca locuitul la apartament poate sa para ca este un impediment atunci cand vine vorba de legume si cultivarea lor, lucrurile pot sta diferit. Foloseste containere pentru a planta legumele pe balcon. Pe langa faptul ca tot solul folosit este de calitate, aceste legume se pot ingriji mult mai usor.

Aflate chiar sub privirile tale, poti examina zilnic legumele si poti sa le feresti natural de daunatori sau de boli. Mai mult decat atat, legumele crescute aici pot sa primeasca si ingrasamant natural. Descopera aici cateva trucuri importante atunci cand vine vorba de alegerea ingrasamintelor pentru legume: Retete de ingrasamant natural pentru legumele si fructele din gradina, retete de ingrasamant natural pentru rosii gustoase, carnoase si sanatoase.


Alege gradinile verticale

Suporturile pozitionate pe verticala sunt excelente pentru legumele sau fructele pe care vrei sa le cresti. Te ajuta sa economisesti timp deoarece se ingrijesc mult mai rapid decat legumele pozitionate in gradina.

Mai mult decat atat, aceste solutii sunt de real folos pentru persoanele care nu au prea mult spatiu in in curtea lor.

Avand atat de multe beneficii aceste legume, spatiul limitat nu ar trebui sa ne impiedice sa le cultivam chiar in gospodaria noastra. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a creste si tu legume frumoase si sanatoase.


sursa foto: Pinterest