Idei ceva mai neobisnuite, dar absolut superbe pentru curtea ta

0
1212

Idei ceva mai neobisnuite, dar absolut superbe pentru curtea ta

O curte unica poti avea si tu daca alegi aceste ornamente ceva mai neobisnuite, dar spectaculos de frumoase pentru gospodaria ta. Alege ideile si proiectele Do It Yourself pentru a iti redecora curtea.


Pe langa proiectele superbe care vor atrage atentia, vei reusi sa aduci un ambient fresh, un aer nou in gospodaria ta.

Inspira-te din galeria foto si ideile pe care le-am pregatit mai jos pentru tine.

Decorarea unui copac

Trebuie sa recunoastem ca nu este o practica foarte des intalnita, insa este surprinzator de frumoasa. Decorarea copacilor si transformarea acestora in file de poveste poate fi o idee excelenta pentru curtea ta. Copacul nu este afectat deloc, iar vizual, gospodaria ta va arata ca un spatiu din povestile pe care ni le spuneau bunicii.


Copacii uscati din curte pe care nu vrei sa ii tai pot fi infrumusetati cu ajutorul ideilor de aici: si copacii uscati pot fi infrumusetati! 20 idei de amenajari exterioare.

Creeaza un hranitor pentru pasari

Despre hranitoare si adapatoare pentru pasari noi am mai discutat in articolele de pe ideipentrucasa.ro.

Cum sa construiesti singur un suport cu apa (adapatoare) pentru pasari


Hranitoare pentru pasari sau cum sa atragi necuvantatoarele in curte

Alege sa construiesti si tu un astfel de loc unde pasarile pot veni, se pot hrani, bea apa, apoi pleca mai departe. Este important sa te bucuri de prezenta pasarilor tale in curte in orice anotimp. De asemenea, este important si ca ele sa primeasca hrana plina de substante nutritive de care au nevoie atat vara, dar mai ales iarna si toamna.

Refoloseste lucrurile vechi

Cand vine vorba de reinventarea design-ului din curte, alege proiectele Do It Yourself. Acestea presupun ceva mai multa imaginatie, insa rezultatul final poate fi deosebit de frumos.


sursa foto: Pinterest