Idei creative pentru a refolosi un dres – Trucuri practice și utilizări utile

Idei creative pentru a refolosi un dres – Trucuri practice și utilizări utile

Un dres se poate rupe extrem de ușor, iar tu vei fi nevoită să achiziționezi altă pereche. Cu toate acestea, ideile creative de aici te vor ajuta să le folosești un dres vechi.


Recuperarea unor obiecte mărunte de pe podea

Dacă ai pierdut pe jos o mărgeluță, o lentilă de contact sau un alt obiect foarte mic, noi te ajutăm să le găsești mai rapid. Tot ce trebuie să faci este să tai o parte a unui dres vechi, dar intact. Trage acea parte peste capătul țevii aspiratorului și fixează totul cu un elastic.

Pornește aspiratorul și deplasează încet capătul acesteia pe covor și vei găsi destul de repede obiectul prețios. Pentru mai multă siguranță, poți folosi două bucăți de dres.

Cum refolosim dopurile de plută pentru a crea cu ele ornamente spectaculoase

Prepară propriul ulei parfumat

Usucă și apoi macină coajă de portocală sau de lămâie. Toarnă pudra obținută într-un dres de damă care nu mai este folosit. Fă un nod la circa 3 cm deasupra pudrei, lasă alți 15 cm liberi și taie restul ciorapul.


Leagă săculețul improvizat de robinetul de la cadă, astfel încât apa să curgă pe el, umplând cada. În afară de faptul că vă parfumează apa, ajută și la exfolierea pielii.

Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

Lustruiește pantofii cu un dres!

Pantofii se pot lustrui cu ajutorul unei bucăți de piele de căprioară. Cu toate acestea, cu o bucată mai mare dintr-un ciorap poți face același lucru, ba chiar mai bine.

S-ar putea să fii atât de mulțumit de rezultat, încât să renunț complet la alte alternative.


Idei creative pentru a refolosi banalele cutii de carton

Folosire drept umplutură pentru un ursuleț de pluș

Ursulețul sau păpușa copilului a început să se strice? Tot ce trebuie să faci este să iei un ac și ață și să pregătești un dres vechi făcut ghemotoc.

Coase despicătura și vei obține o „recuperare” completă! Poți să folosești metoda și pentru a umple perne decorative sau pentru a le face șezutul scaunelor.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI