Idei creative pentru decoratiuni cu apa

Idei creative pentru decoratiuni cu apa

Idei creative: Apa se gaseste pe Pamant sub diverse forme. In natura, vapori de apa, valuri si aisberguri in oceane, ghetari, acvifere sub pamant, rauri sau lacuri. In feng shui, apa este asociata cu cresterea financiara, bani, prosperitate si castiguri. Dar, pe plan fizic, apa confera o stare de liniste si de relaxare, ea putand fi transpusa intr-o fantana arteziana sau intr-un perete de apa. In acest fel, realizam un ornament pe care il putem pune in gradina si acel loc se va transforma in oaza noastra de liniste.


Exista mitul in Feng Shui ca asocierea apei cu dormitorul inseamna spargeri si hotie. Noi, insa va prezentam o serie de decoratiuni si ornamente pe care sa le puteti pune in gradina sau in sufrageria voastra. Puteti folosi peretii formati din apa curgatoare pentru a face sufrageria sa para mai mare si plina de viata.

Va invitam sa vedeti in articolul urmator, numeroase decoratiuni realizate pe baza de apa, ce ne vor conferi o stare de liniste. Aveti grija sa mentineti apa mereu curata! Asteptati feedback-urile voastre! design-apa-1

design-apa-2

design-apa-3

design-apa-4

design-apa-5

design-apa-6

design-apa-7

design-apa-8

design-apa-9

design-apa-10

design-apa-11

design-apa-12

design-apa-13

design-apa-14

design-apa-15

design-apa-16

design-apa-17

design-apa-18

design-apa-19

design-apa-20

design-apa-21

design-apa-22

design-apa-23

design-apa-24

design-apa-25

design-apa-26sursa


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI