Idei creative pentru decoratiuni fabuloase cu arome de toamna

0
2195

Idei creative pentru decoratiuni fabuloase cu arome de toamna

Fie ca utilizam borcane, refolosim sticlele vechi sau alte materiale pe care le avem, aceste idei frumoase pentru a redecora casa cu proiecte frumoase au arome de toamna.


Toamna aceasta se poarta varietatea de culori

Fie ca vorbim de culorile decoratiunilor sau culorile de pe hainele pe care le purtam, toamna aceasta se poarta culorile diferite, culori frumoase ce ne vor accesoriza decoratiunile din casa intr-un mod placut si diferit.

Noi iubim galbenul mustar care ne ajuta sa avem o casa frumoasa, in culori tomnatice. Puteti realiza, din borcanele vechi, decoratiuni frumoase si in culori diferite. Auriu, portocaliu, mov inchis si galben mustar, toate se potrivesc perfect. Pentru un ultim retus, folositi o sfoara pe care sa o legati in forma de fundita.

arome-de-toamna-1

Uita de decoratiunile clasice

Te sfatuim ca toamna aceasta sa incerci ceva diferit. Uita de decoratiunile simple, clasice, pe care le faceai pana acum. Foloseste o carte veche, o bucata de bustean si o bucata de material pentru a realiza acest ornament superb.


arome-de-toamna-2

In plus, la ornamentul cu borcanele de care va povesteam mai sus, puteti adauga o bucata de panza de iuta pentru un maxim de efect. Se vede superb, nu-i asa? Adaugati flori in aceste borcane si pot fi foarte bine folosite pe post de ghivece.

arome-de-toamna-3

arome-de-toamna-4

arome-de-toamna-5

arome-de-toamna-6

arome-de-toamna-7

arome-de-toamna-8

Sticle vechi, refolosite

Refolosirea sticlelor vechi este o adevarata provocare. Ne gandim daca sa le vopsim, daca sa le pastram asa cum sunt ele, daca sa le dam eticheta jos sau nu si daca sa le refolosim sub forma de vaza sau pentru alte ornamente. Orice ati alege, lasati-va imaginatia sa zboare si ganditi-va ca oricand puteti folosi din nou acele sticle pentru a le retransforma sau puteti folosi alte sticle vechi deoarece aceste materiale se regasesc usor si nu sunt deloc scumpe.

arome-de-toamna-9

arome-de-toamna-10

arome-de-toamna-11

arome-de-toamna-12

arome-de-toamna-13

arome-de-toamna-14

arome-de-toamna-15

arome-de-toamna-16

via