Idei creative pentru a refolosi o tastatura veche

0
567

Idei creative pentru a refolosi o tastatura veche

Sigur ati schimbat si voi cel putin o tastatura pentru calculator. De aceea, va oferim cateva idei creative pentru a refolosi o tastatura veche. Poti realiza un ceas, poti redecora o rama de la o poza draga tie sau poti face chiar si o piesa de mobilier. Daca nu ne credeti, va lasam sa aruncati o privire in urmatorul articol si sa vedeti cate idei exista pentru a recicla o tastatura veche.


Multi dintre noi folosesc laptop-uri in ziua de astazi, insa inainte ca laptopurile sa fie accesibile, cu totii aveam acele Desktop-uri PC. La acele PC-uri trebuia sa avem monitorul, unitatea, tastatura si mouse-ul. Apoi, a aparut tastatura fara fir pe care o puteam folosi cu mai multa usurinta. Cu siguranta si voi ati ramas cu o tastatura veche pe care nu o mai folositi, insa pe care nu doriti sa o aruncati pentru ca mai functioneaza, ori pentru ca ati dorit sa o pastrati.

Pentru toate acestea, noi v-am pregatit o serie de solutii creative. Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase pentru a realiza proiecte Do It Yourself cu tastaturile vechi. Va dorim spor la treaba!

tastatura veche (1)

tastatura veche (2)

tastatura veche (3)

tastatura veche (4) tastatura veche (5)

tastatura veche (6)

tastatura veche (8)

tastatura veche (9)

tastatura veche (10)

tastatura veche (11)

tastatura veche (12)

tastatura veche (13)

tastatura veche (14)

via