Idei de amenajare pentru o veranda superba

0
1786
veranda superba

Idei de amenajare pentru o veranda superba

Persoanele care locuiesc la curte si au o terasa au nevoie de idei pentru a amenaja acest spatiu. De ce? Deoarece de cele mai multe ori, acest frumos spatiu care face intrarea din curte in casa este liber.
De aceea, sfatul nostru este sa profitati de faptul ca aveti o terasa, o astfel de veranda frumoasa si sa o amenajati astfel incat sa folositi fiecare centimetru de care dispuneti.


Alege o masuta pentru veranda

Veranda poate fi spatiul ideal pentru a iti bea cafeaua de dimineata. De aceea, acest loc are nevoie de o masuta pentru cafea. Masuta poate fi folosita pentru a lua si micul dejun, dar si in scop decorativ. O piesa de mobilier este mai mult decat binevenita in veranda voastra.
Si cum orice masuta are nevoie si de cateva scaune, foloseste doua scaune cu perne confortabile sau alege o canapea mare si pufoasa pentru a te relaxa.

Decoreaza spatiul!

Pentru ca orice spatiu are nevoie de un strop de imaginatia pentru a fi decorat, veranda ta poate fi ornata cu o multime de lucruri precum: corpuri de iluminat practice, dar si decorative, vaze cu flori sau diverse alte ornamente incantatoare. 

Monteaza aici un leagan

Pentru a te relaxa, pentru a scapa de durerile de cap si pentru a uita de cat de lunga si de obositoare a fost ziua, ai nevoie de un leagan. Leaganul poate avea efecte terapeutice pentru tine, te relaxeaza in totalitate, iar miscarea este perfecta pentru ca tu sa uiti de stres si de probleme.


Este potrivit atat pentru adulti, dar este o atractie de neratat si pentru copii. Fie ca este vorba de copiii tai sau de musafiri, leaganul de pe veranda va fi un loc foarte cautat si foarte dorit de catre toti cei care iti trec pragul.

sursa foto: Pinterest