Idei de amenajare pentru un birou micut in casa ta

0
1137
birou micut in casa ta

Idei de amenajare pentru un birou micut in casa ta

Ai nevoie de un spatiu de unde sa poti lucra, insa nu dispui de foarte mult spatiu in apartament? Te ajutam cu o serie de idei!


Amenajarea unui birou micut

Daca nu ai in casa un copil sau un adolescent, atunci suntem convinsi ca nu ai alocat foarte mult spatiu pentru a amenaja un birou. Exceptie fac cazurile in care persoanele lucreaza de acasa.

Daca ti-ai propus sa lucrezi la un proiect, vrei sa stai peste program sau, pur si simplu, vrei sa ai un birou de la care sa lucrezi si unde sa te poti concentra mai bine, ideile din acest articol iti vin in ajutor!

Amenajeaza biroul in coltul camerei

De cele mai multe ori, exista un colt dintr-o camera care sta liber si pe care nu stii cu ce sa il umpli. Daca optezi pentru un birou foarte micut, cum sunt si acestea prezentate in galeria foto de astazi, atunci biroul poate fi pozitionat in colt, fara nicio problema!


Alege un birou deschis la culoare, care sa iti faca incaperea mai luminata si mai frumoasa, dar opteaza si pentru un scaun care se poate baga sub birou, micut si care sa nu te incurce.

Biroul din perete

Daca ai posibilitatea, realizarea unui birou in perete este una excelenta. De ce? Te ajuta sa economisesti o multime de spatiu, arata chic si este exact proiectul Do It Yourself de care aveai nevoie pentru a iti transforma indemanarea intr-o decoratiune sau intr-o piesa de mobilier ideala pentru casa ta!

O alta idee pentru un birou fixat in perete este prezentata mai jos. Ai grija ca biroul sa fe destul de mare pentru ca tu sa poti sa lucrezi, fara sa fii incomodat! 


Amenajeaza si tu un birou micut si practic, dar care sa nu iti ocupe foarte mult spatiu in incapere!

sursa foto: Pinterest