Idei de amenajari interioare cu etajere, o categorie simpla de mobilier din lemn

0
7505

Idei de amenajari interioare cu etajere, o categorie simpla de mobilier din lemn

Atmosfera calda si primitoare dintr-o locuinta este data si de felul cum aceasta este amenajata si nu intotdeauna suntem dispusi, din punct de vedere financiar, sa consultam un specialist in design atunci cand vrem sa decoram sau sa redecoram interiorul. De aceea apelam cu incredere la reviste de specialitate sau si mai bine, la internet, unde gasim o multime de idei de amenajari interioare. Si pentru ca am adus in discutie idei de amenajari, propunem sa ne inspiram si din acest articol, a carui subiect are legatura cu ceea ce am afirmat mai inainte.


Asadar, daca va plac amenajarile interioare simple, dar in acelasi timp moderne, si nu vreti sa va aglomerati peretii casei cu piese grele de mobilier, aceste idei de etajere, practice de altfel si de bun gust, sunt o solutie la indemana pentru spatiul din casa pe care vreti sa-l puneti in valoare.

Unele din aceste etajere au fost concepute dupa principiul puzzle-urilor, ceea ce le face destul de atragatoare ca aspect, parerea noastra, altele fiind interesante tocmai datorita liniilor indraznete pe care le au, exemplificand acest lucru cu ajutorul imaginilor de mai jos si se potrivesc in orice incapere a casei.  Ceea ce ne place la ele este faptul ca sunt aerisite din punct de vedere estetic, putand fi expuse o multime de obiecte personale precum fotografii de familie, dar si decoratiuni de sezon sau carti.

Cat despre combinatia de culori, spre deosebire de alb si rosu, care este o combinatie atragatoare din punct de vedere cromatic, nuanta lemnului natural ramane preferata multora dintre noi. Priviti!


Prin urmare, daca v-au placut aceste idei de amenajari interioare cu etajere simple dar moderne, nu uitati ca asteptam sa va impartasiti impresiile postand comentarii pe pagina noastra de facebook.

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

sursa foto