Idei de garduri realizate din paleti – Proiecte frumoase, cu bani putini

0
2086
Idei de garduri realizate din paleti

Idei de garduri realizate din paleti – Proiecte frumoase, cu bani putini

Imprejmuirea gardurilor nu trebuie sa fie neaparat costisitoare. Alege sa pui in aplicare unul dintre aceste 37 de proiecte si vei avea un gard superb!


Orice gradina sau curte pare incompleta daca nu are un gard. Atunci cand vorbim de gradinile de zarzavaturi, gardurile pot fi micute, pozitionate astfel incat sa delimiteze gradina de zarzavaturi de restul spatiului, dar realizat cu bun gust.

Atunci cand vorbim de gardul din curtea noastra, acesta poate fi realizat din lemn, metal, tabla sau ciment.

Gardurile din lemn – Practice si frumoase

Daca sunteti pasionati de proiecte Do It Yourself, atunci gardurile din lemn realizate chiar de voi sau decorate de voi sigur vor fi pe gustul vostru.


Proiectele Do It Yourself sunt ideale mai ales pentru persoanele care prefera sa isi faca singuri gardul si care nu au un buget mare pentru acest lucru.

Daca mereu ai cautat o alternativa mai ieftina a unui gard, cel realizat din lemn, mai exact din paleti reciclati, poate fi o idee fantastica pentru tine.

Ingrijirea unui gard din lemn

Trebuie sa tii cont ca un gard de lemn se ingrijeste si se revopseste in fiecare an. Alege sa faci acest lucru pentru ca lemnul sa nu putrezeasca. Poti opta pentru diverse culori, in functie de preferintele tale sau poti opta pentru un lac transparent care sa mentina lemnul cat mai rezistent pe o perioada mare de timp.


De aceea, te invitam sa te inspiri din articolul de mai jos pentru a iti construi un gard frumos din lemn, cu ajutorul unor paleti.

Te poti folosi si de tabla pentru a acoperi gardul, astfel incat sa nu fii nevoit sa il vopsesti in fiecare an. Tabla va fi o protectie pentru gardul tau si ii va oferi si un plus de frumusete!