Idei de gradini boeme si superbe pentru relaxare in natura

0
1116

Idei de gradini boeme si superbe pentru relaxare in natura

Acum ca primavara a sosit si soarele ne incanta cu prezenta lui in fiecare zi, timpul petrecut in gradina este de nepretuit.


Daca iti vei organiza si un spatiu frumos de relaxare, atunci poti alege sa petreci o multime de timp in gradina casei tale, impreuna cu cei dragi.

De acum pana toamna tarziu nu trebuie sa mai lipsim nicio zi din gradina noastra. Vremea tine cu noi, iar ideile de design iti sunt prezentate aici! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un model de design pentru o gradina boema de vis.

Relaxare intr-o gradina boema

Daca ai nevoie de un spatiu comod, colorat, dar si chic, atunci stilul boho este cel care ti se potriveste de minune! Descopera cum este sa ai o gradina boema si inspira-te din acest articol!


Termenul „boem” este folosit pentru persoanele care au trait vieti nonconformiste. Stilul boem este caracterizat de folosirea unor piese de mobilier si decoratiuni colorate.

De asemenea, stilul boem foloseste mobilier si piese de decor vintage, insa nu exista o limita in ceea ce priveste imaginatia atunci cand iti decorezi gradina in stil boem.

Opteaza pentru corpuri de iluminat!

Daca esti genul de persoana care abia asteapta sa isi petreaca serile in gradina, atunci ai neaparat nevoie de corpuri de iluminat. Alege siruri de becuri sau leduri pe care sa le agati de copacii din curtea ta pentru seri luminate.


Opteaza pentru perne comode

Pernele comode si paturile colorate sunt ideale pentru noptile mai racoroase pe care alegi sa le petreci in gradina casei tale. Vestea cea buna este ca aceste decoratiuni colorate iti dau si o stare mai buna si se potrivesc perfect pentru oamenii plini de viata si pentru oamenii care au mereu o stare de bine.

Aceste gradini boeme sunt ideale atat pentru persoanele care vor sa isi decoreze gradina, cat si pentru cei ce vor sa isi orneze terasa. 

sursa foto: Pixabay