Idei de obiecte decorative si practice realizate din sfoara

0
4437

Idei de obiecte decorative si practice realizate din sfoara

Lasam amenajarea gradinii pentru o zi si trecem la proiecte ceva mai creative, respectiv la idei de obiecte decorative din sfoara. Interesante din punct de vedere al designului, proiectele din sfoara nu sunt doar frumoase ci mai sunt si practice.


Spre exemplu, un covoras confectionat din sfoara, poate fi folosit cu incredere la usa de la intrare sau poate fi folosit ca obiect de decor intr-o incapere rustica. In ambele cazuri ele se dovedesc a fi practice. Si cu toate ca sunt niste obiecte decorative la care s-a folosit sfoara ca accesoriu principal, nu putem spune despre ele ca sunt simple sau banale.

Asadar cei carora nu le lipseste rabdarea si nici timpul liber, le-am pregatit aici cateva proiecte care se incadreaza perfect in categoria celor cu un grad de dificultate medie. Prin urmare daca vreti sa fugiti de caldura de afara si vreti sa va petreceti timpul intr-un mod creativ, iata mai jos o serie de tutoriale din care va puteti inspira.

Inainte de a urmari tutorialele de astazi, trebuie sa va spunem ca in afara de sfoara mai aveti nevoie de un lipici transparent si fluid, dar si de alte accesorii precum boluri din sticla sau ghivece din ceramica, accesorii pe care sa le decorati cu sfoara.


Modul de lucru este simplu. Pentru covorase, va sugeram sa confectionati mai intai piesele mici, apoi sa le asamblati intre ele cu ajutorul substantei pentru lipit.

Nu incheiem fara sa va spunem ca daca ar fi sa facem un clasament al acestor obiecte decorative, nu putem sa spunem care dintre ele este cel mai frumos, insa putem spune despre toate ca sunt practice.

Nu uitati ca asteptam sa ne uimiti cu obiecte decorative realizate chiar de voi. Iata!


obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative

sursa foto