Idei de proiecte haioase realizate din paste

0
2218

Idei de proiecte haioase realizate din paste

Penne, Fusilli, Spaghetti, Linguine, Fettuccine, Lasagne, Farfalle, Macaroni (Lumachine), Tricolore, Whole Wheat, Tagliatelle Nests, o multime de forme de paste exista in lume. Noi putem sa realizam decoratiuni haioase din ele, daca le vopsim. Aceste proiecte sunt foarte distractive pentru cei mici insa trebuie, desigur, sa ii invatam ca nu e bine sa ne jucam cu mancarea. Putina distractie nu strica totusi, nu-i asa?


V-ati gandit ca puteti realiza cateva bratari haioase? Daca aveti o fetita, o puteti lasa sa isi confectioneze singura aceste bijuterii. Cercei, bratari, consideram ca nimic nu ar face-o mai fericita decat sa faca ea acest lucru. Si-ar putea alege singura culorile, formele si ar putea avea o bijuterie diferite in fiecare zi. De asemenea, acest proiect poate fi foarte educativ deoarece o ajuta sa sorteze tot felul de forme si marimi.

Vedem si noi, in urmatorul articol, cateva idei de proiecte haioase realizate din paste. Fie ca vorbim de fusilli, penne, toate aceste proiecte sunt creative. V-ar placea sa le aratati copiilor vostri cum se fac aceste proiecte frumoase si amuzante? Exista idei si pentru baieti, dar si pentru fete. Haideti sa vedem aici despre ce este vorba:

proiecte haioase (1)

proiecte haioase (2)

proiecte haioase (3)

proiecte haioase (4)

proiecte haioase (5)

proiecte haioase (6)

proiecte haioase (7)

proiecte haioase (8)

proiecte haioase (9)

proiecte haioase (10)

proiecte haioase (11)

proiecte haioase (12)

proiecte haioase (13)

proiecte haioase (14)

proiecte haioase (15)

proiecte haioase (16)

proiecte haioase (18)

proiecte haioase (19)

proiecte haioase (20)

proiecte haioase (21)

proiecte haioase (22)

proiecte haioase (23)

proiecte haioase (24)

proiecte haioase (25)

proiecte haioase (26)

via