Idei de rafturi moderne si sofisticate pentru biblioteca de acasa

0
2042

Idei de rafturi moderne si sofisticate pentru biblioteca de acasa

Dupa cum bine stiti, aproape orice locuinta are in componenta sa o biblioteca alcatuita din clasicele corpuri de mobilier, pe rafturile carora stau multe carti valoroase, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun pentru cei ce iubesc sa lectureze.


Amenajarea cu gust a unei locuinte inseamna la final o atmosfera calda si primitoare, atmosfera pe care, trebuie sa recunoastem, ca ne-o dorim cu totii.

Dar daca te-ai plictisit de felul cum arata si vrei sa  faci o schimbare de decor, te ajutam noi cu o serie de idei de rafturi suspendate, idei din care te poti inspira pe indelete.

Asadar daca esti adeptul unui stil simplu dar elegant in acelasi timp si nu vrei sa-ti incarci peretii cu piese grele de mobilier, aceste modele de rafturi pentru cartile tale, se numara printre cele mai practice, atat pentru designul lor deosebit cat si pentru faptul ca iti ofera aproximativ acelasi spatiu de depozitare.


Sunt modele de rafturi care se potrivesc in orice incapere si sunt ideale pentru a expune obiecte personale cum sunt fotografiile de familie, dar si decoratiuni de sezon.

Incercati si voi aceasta simplitate si cu siguranta va veti declara multumiti!

biblioteca

biblioteca

biblioteca

biblioteca

biblioteca

biblioteca

biblioteca

 

sursa foto