Idei diferite, dar absolut superbe pentru o gradina frumoasa

0
2540
gradina frumoasa

Idei diferite, dar absolut superbe pentru o gradina frumoasa

Proiectele de tipul Do It Yourself pentru gospodaria noastra ne fac gradina frumoasa, unica, sunt accesibile ca si buget si pot fi realizate chiar de tine.


Descopera cum poti avea o gradina frumoasa cu aceste proiecte diferite, dar unice si absolut spectaculoase. Ideile din articolul de astazi se potrivesc in orice gospodarie micuta, sunt diferite si, indiferent care sunt gusturile pe care le ai, sigur vei gasi un proiect potrivit pentru tine.

Reamenajeaza aleile din curtea casei tale – Amenajare gradina frumoasa

Aleile din gospodaria ta sunt ca o carte de vizita pentru curtea casei tale. Ele reprezinta primul impact al vizitatorilor cu gospodaria, astfel ca prima impresie se va face pe baza acestora.

Atat aleile din piatra naturala, cat si aleile realizate din discuri de lemn sunt perfecte pentru o gospodarie micuta.


Construirea unui gratar din caramida

Weekend-urile petrecute cu familia sunt unele dintre cele mai frumoase momente. De aceea, daca locuiesti la curte, ai neaparat nevoie de un gratar.

Acesta este ideal pentru relaxare, poate fi construit din caramida si te va ajuta sa gatesti preparate cat mai sanatoase, indiferent ca este vorba de legume sau carne.

Refolosirea trunchiurilor vechi din curtea ta

Un trunchi de copac din curtea ta poate fi reamenajat si folosit drept suport pentru florile pe care le ai. Refoloseste si tu un trunchi de copac uscat si aranjeaza aici un ghiveci de flori sau un aranjament colorat, perfect pentru curtea casei tale.


Poti opta si pentru plantarea florilor in jurul acestui trunchi astfel incat sa infrumusetezi acest spatiu.

Inspira-te din galeria noastra foto de mai jos pentru a realiza si tu proiecte colorate, ideale pentru orice gospodarie.

Vopsea colorata, cauciucuri si imaginatie – Ingredientele unui proiect magic

12 Idei de proiecte pentru o gradina colorata, absolut spectaculoasa

sursa foto: Pinterest