Idei DIY pentru un gratar practic in curtea casei tale

0
23383

Idei DIY pentru un gratar practic in curtea casei tale

Cel mai frumos mod de a-ti petrece timpul cu familia este de a sta la aer curat impreuna cu ei. Din acest motiv asteptam cu sufletul la gura sezonul cald.


Nu este nimic mai frumos decat sa petreci timpul liber cu familia sau cu prietenii tai apropiati. Cum caldura ne-a amagit cateva zile, ne-am gandit sa va oferim cateva idei petru a realiza un gratar in curtea voastra, pentru zilele insorite de primavara care suntem siguri ca nu sunt departe.

Depinzand de spatiul de care dispui in gradina, poti realiza un gratar mai mare sau unul mai micut. Va oferim aici idei pentru a face un gratar practic in curtea casei.

Il puteti realiza din tabla, din ciment sau din metal, in functie de indemanarea pe care o aveti, dar si in functie de materialele de care dispuneti.


Un astfel de gratar realizat din ciment este estetic, nu ocupa mult spatiu si este ideal pentru duminica in care vrei sa faci gratar in familie.

gratar practic (1)

Bineinteles ca poti opta si pentru un gratar realizat din caramizi, gratar in care sa fixezi apoi restul pieselor din metal.

gratar practic (2)

gratar practic (3)

gratar practic (4)

gratar practic (5)

gratar practic (6)

gratar practic (7)

gratar practic (8)

gratar practic (9)

gratar practic (10)

Indiferent de design-ul pe care il alegi, poti face un gratar pentru legume, carne, dar si un gratar pentru pizza.


gratar practic (11)

gratar practic (12)

gratar practic (13)

gratar practic (14)

via