Idei fabuloase de amenajari gradina folosind mobila veche

0
588

Idei fabuloase de amenajari gradina folosind mobila veche

O gradina frumoasa are un aspect aparte daca este amenajata in stil vintage. Haideti sa refolosim piesele de mobilier iesite din uz pentru a amenaja gradina.


Idei utile si spectaculoase, in acelasi timp

Daca esti un fan al stilului vintage si doresti sa il transpui in gradina casei tale, ai ajuns in locul potrivit. In urmatorul articol, va vom prezenta 17 idei de decoratiuni vintage pentru amenajari gradina pe care te invitam sa le pui si tu in aplicare. Partea frumoasa a acestor decoratiuni este ca nu trebuie sa incepeti reamenajarea de la zero. Trebuie sa inserati cateva detalii de efect, precum paleti din lemn refolositi pentru a tine loc de suport sau piese vechi de mobilier, iesite din uz, pe care doriti sa le refolositi.

amenajari-gradina-1

amenajari-gradina-2

amenajari-gradina-3

Achizitionarea si aranjarea pieselor de mobilier

Aceste amenajari gradina pot fi realizate folosind piese de mobilier cumparate. Cand vine vorba de aceste piese, putem sa vizitam targurile de antichitati care vand piese frumoase, potrivite pentru redecorare. Mobilierul din fier forjat este perfect pentru gradina, fierul fiind un material rezistent care se comporta foarte bine in orice fel de anotimp.

Il putem pune intr-o loc linistit, izolat, printre florile parfumate si ne putem bucura de o priveliste frumoasa in gradina.
amenajari-gradina-4


amenajari-gradina-5

O scara veche, refolosita

O simpla scara din lemn este refolosita pentru a face gradina sa arate superb. Nu trebuie nici macar sa o revopsiti, insa ii puteti pastra aspectul de vechi folosind un lac care sa protejeze lemnul. In perioada rece, aceasta scara poate fi usor transportata inauntru, pentru ca ploile si ninsoarea sa nu strice frumosul obiect de decor pe care l-am realizat.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam poze cu piesele si decoratiunile pe care voi le alegeti, pe care voi le vei imbina pentru a realiza decoratiuni frumoase.

amenajari-gradina-6

amenajari-gradina-7

amenajari-gradina-8

amenajari-gradina-9

amenajari-gradina-10

amenajari-gradina-11

amenajari-gradina-12

amenajari-gradina-13

amenajari-gradina-14

amenajari-gradina-15

amenajari-gradina-16

amenajari-gradina-17

via