Idei fascinante de a impodobi bradul de Craciun – Galerie foto

0
1709

Idei fascinante de a impodobi bradul de Craciun – Galerie foto

Urmareste aceste idei de a impodobi bradul de Craciun! Bradul de Craciun si impodobirea acestuia este unul dintre cele mai frumoase activitati din perioada aceasta. Sa impodobesti bradul impreuna cu familia sau cu prietenii poate sa iti ofere un sentiment placut, de liniste si de armonie.


Si pentru ca stim ca si voi va pregatiti sa impodobiti bradul, am pregatit o galerie foto cu idei minunate pentru a impodobi si pentru a infrumuseta bradutul de Craciun.

Cum era impodobit bradul pe vremuri?

La inceput, bradul a fost impodobit pentru prima data in Romania in palatul regelui Carol I, in anul 1866. De atuncim aceasta traditie a ramas in tara noastra si este iubita de catre toata lumea, de la copii, la bunici si la parinti.

La inceput, bradul se impodobea cu fructe, biscuiti sau cu flori de hartie. In orice caz, toate ornamente si decoratiunile erau facute manual. Acum, chiar daca nu mai este asa si decoratiunile pentru brad sunt, de obicei, cumparate, poti sa te folosesti de imaginatie pentru a crea diferite decoruri sau tematici.


Astfel, daca vrei sa impodobesti un brad ca pe vremuri, poti folosi felii uscate de portocala.

Stim ca de pe 1 Decembrie multi dintre voi vor deja sa impodobeasca bradul. Va ajutam cu o galerie foto inspirationala!

Traditii si semnificatia decoratiunilor cand vine vorba de a  impodobi bradul de Craciun

Dupa ce ai terminat de impodobit bradul, nu uita de varful acestuia. Ai nevoie de o stea sau de o alta decoratiune sub forma ascutita pentru a o pozitiona in varful bradului de Craciun. Acest varf reprezinta steaua care i-a calauzit pe magi pana la Betleem si de aceea este, de obicei, o stea. Steaua din varful pomului tau aduce noroc, fericire si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele. De aceea, atunci cand impodobesti bradul, trebuie sa iti pui o dorinta impreuna cu cei dragi si se spune ca dorinta ti se va indeplini.


Tu ce traditii iubesti?

sursa foto: Pinterest