Idei folositoare de depozitare eficienta intr-un spatiu mic

0
1097
Idei folositoare de depozitare pentru un spatiu mic

Idei folositoare de depozitare eficienta intr-un spatiu mic

Spatiile mici reprezinta o provocare pentru fiecare dintre noi. Fie ca locuiesti la bloc sau intr-o casa micuta, un spatiu mic te poate impiedica sa mobilezi incaperea asa cum iti doresti, dar si sa depozitezi toate lucrurile de care ai nevoie.


Ce reguli aplicam pentru a depozita eficient intr-un spatiu mic

Alege culorile potrivite

Chiar daca alegerea culorilor nu pare sa aiba legatura cu organizarea, acestea sunt importante si iti ofera senzatia ca spatiul este mai mare decat pare. Cel mai important este ca, indiferent de incapere, sa nu combini mai mult de trei culori: doua culori deschise si o culoare inchisa.

Organizarea este esentiala

Atat in prima faza, atunci cand depozitezi, cat si atunci cand faci curatenie. Pastreaza o organizare si o ordine de invidiat in orice spatiu unde depozitezi lucruri si vei vedea ca zona nu o sa para nevalorificata.

Alege mobilier multifunctional

Fie ca optezi pentru mobilier cu rafturi sau pentru un astfel de dulap metalic, in care sa depozitezi actele importante, mobilierul multifunctional te ajuta sa fii mai organizat si mai eficient in depozitarea lucrurilor.


Mobilier personalizat

Pentru ca tot mai multi prefera sa recompartimenteze spatiile din casa, un mobilier personalizat este necesar, mai ales daca este vorba de o incapere mica.

Daca lucrezi de acasa si ti-ai organizat biroul intr-o incapere, ai nevoie de o mobila personalizata care sa te ajute sa depozitezi toate accesoriile de birou: de la laptop, pana la papetarie si astfel de de cartuse. In acest fel, te vei asigura ca folosesti fiecare centimetru patrat din camera ta si ca mobilierul personalizat te ajuta sa economisesti spatiu.

Mobila pe roti

Mobila pe roti poate fi extrem de folositoare intr-un spatiu mic. Daca ai nevoie de spatiul din living pentru sifonierele mari, nu vei avea loc si de o masa de dining. De aceea, o masa extensibila, pe roti, este solutia eficienta care te ajuta sa economisesti spatiu.


Cand este necesara, o poti extinde si folosi rapid in living.

Trucul oglinzilor

Fie ca este vorba de amenajare sau depozitare, trucul oglinzilor te ajuta sa faci ca incaperea respectiva sa para mai mare. Folosirea oglinzilor pentru luminozitate si pentru iluzia unei incaperi mai mari este un truc inteligent!

Este o varianta des folosita, mai ales daca este vorba de incaperi in care nu exista ferestre sau in care ferestrele sunt foarte micute.


sursa foto: Pinterest