Idei ingenioase pentru a amenaja o curte mica, dar colorata

0
24239
curte mica

Idei ingenioase pentru a amenaja o curte mica, dar colorata

Descopera ce sa incluzi intr-o curte mica pentru a o transforma dintr-un spatiu banal, intr-un loc colorat, plin de viata si de ornamente superbe. Curtea este spatiul in care te bucuri de timpul liber, dar si lucrezi atunci cand vine vorba de ingrijirea plantelor, fructelor sau legumelor.


Inspira-te din aceste idei ingenioase pentru a decora si tu curtea casei tale.

Alega arta mozaicului pentru alei

Aleile tale se pot bucura de un design unic prin intermediul artei mozaicului. Aceasta arta presupune imbinarea diferitelor bucati de materiale si crearea unui design unic prin intermediul lor.

Bucatile de materiale pot fi atat bucati de caramida, gresie, faianta, granit, sticla, bucati de diferite dimensiuni, forme, marimi si culori.


Arta mozaicului poate fi transpusa atat in aleile din curtea noastra, cat si pe alte suporturi pentru flori sau alte decoratiuni. Alege sa iti pui indemanarea la incercare cu ajutorul artei mozaicului transpusa pe ghivece, scaune sau alte ornamente.

Suporturi creative pentru florile tale

Alege suporturi creative pentru a te bucura de flori frumoase, ideale pentru curte, terasa sau gradina. Suporturile pot fi create chiar de tine, din oale vechi, suporturi din metal sau alte materiale pe care nu le mai folosesti.

Proiectele Do It Yourself nu doar ca iti pun imaginatia la incercare, dar sunt si ideale pentru ca iti infrumuseteaza curtea, casa si gradina.


Le poti vopsi in functie de preferinte, dar poti sa le si pictezi, dandu-le o noua infatisare.

Inspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine aici. In acest fel, vei putea sa creezi ornamente superbe pentru casa, terasa sau curtea ta.

Refolosirea recipientelor din metal in modalitati diferite, unice si creative

Aranjarea ghivecelor cu flori pe scarile de la intrarea in casa ta

gradina colorata gradina colorata

sursa foto: Pinterest