Idei inspirationale pentru delimitatoare absolut superbe in curte

0
1716
delimitatoare absolut superbe in curte

Idei inspirationale pentru delimitatoare absolut superbe in curte

Delimitatoare absolut superbe in curte: Curtea si gradina sunt locurile in care ne place sa ne petrecem timpul. Alege si tu sa stai in serile racoroase de vara in curte sau gradina pentru a te relaxa, pentru a scapa de stres, dar si pentru a avea un somn mai odihnitor!


Fie ca ai o curte micuta, o gradina mare sau o curte mare cu alei pe care vrei sa le redecorezi, articolul de astazi te va inspira.

Am adunat aceasta galerie foto cu gandul ca in aceasta perioada doriti sa faceti cat mai multe activitati afara. Fie ca este vorba de ingrijirea plantelor, ingrijirea fructelor, legumelor sau florilor, ori ca este vorba de realizarea de proiecte Do It Yourself, timpul petrecut in curte este extrem de benefic.

Te ajuta sa te relaxezi, sa te simti mai putin stresat si sa fii mai fericit. Florile colorate iti aduc un zambet pe buze, copacii verzi te fac sa te simti fericit, iar fructele si legumele sunt extrem de gustoase in aceasta perioada.


Delimitatoare absolut superbe in curte sau in gradina

Te-ai hotarat sa delimitezi zona cu fructe sau legume de restul curtii? Inspira-te din acest articol si realizeaza si tu cateva delimitatoare simple. Nu sunt deloc scumpe, unele dintre ele folosind chiar materiale pe care le ai si tu undeva in gospodaria ta.

Amenajeaza-ti curtea folosind obiecte reciclate pe post de delimitatoare. Inspira-te din proiectele noastre pentru un decor de vis!

Foloseste instalatii cu led!

Daca vrei sa iti redecorezi aleile ca acestea sa se vada frumos si noaptea, atunci instalatiile cu led sunt cele mai potrivite. Fixeaza-le cu sarma in zonele pe care le vrei delimitate.


Pentru a fi sigur ca acestea sunt rezistente, alege instalatii potrivite pentru exterior. Astfel, te vei asigura ca acestea nu se vor strica in caz ca vremea devine mai mohorata.

sursa foto: Pinterest