Idei noi de ghivece si trucuri pe care trebuie sa le stii despre ingrjirea plantelor

0
614

Idei noi de ghivece si trucuri pe care trebuie sa le stii despre ingrjirea plantelor

In urmatorul articol va prezentam, prin intermediul unei bogate galerii foto, ce mai putem folosi drept ghiveci pentru plantarea florilor. Exista o multime de recipiente pe care le aruncam dupa ce le folosim, cum ar fi, conservele mari. Conservele mari sunt foarte rezistente, au destul spatiu pentru pamantul florilor si sunt mai bune, uneori, decat un ghiveci. De ce spunem acest lucru? Metalul este un material care rezista foarte mult timp, iar aspectul acestuia este foarte placut.


Trucuri pentru ingrijirea plantelor, dar si o galerie foto superba gasiti in urmatorul articol. Trebuie sa va inspirati si voi de aici!

Trucuri pentru ingrijirea plantelor

Inainte de a trece la galeria foto, v-am promis ca va prezentam cateva trucuri. Orice gospodina stie cum sa isi ingijeasca florile, iar de-a lungul timpului fiecare a adunat cateva „secrete” de la cei care

1. Un truc de baza este de a oferi plantelor de apartament toata lumina de care au nevoie. Aveti grja sa nu le udati in exces, iar intre doua reprize de udat, va sfatuim sa pulverizati apa pe frunzele acestora.


2. Perioada de odihna a plantelor este iarna, iar noi vom tine cont de acest lucru. Cum vom face asta? Le vom oferi florilor mai putina apa, mai putin ingrasamant si mai putina caldura, pe cat posibil.

3. Nu muta plantele! Asa cum nici pentru noi nu este foarte comod, nu este nici pentru plantele noastre. Schimbarile bruste le pot afecta, incearca sa faci acest lucru destul de rar. Daca totusi o faci, alege locuri cu la fel de multa lumina si cu temperaturi asemanatoare.

4. Ai grija de frunzele acestora si sterge mereu praful de pe ele. Poti folosi o bucata de material textil curata sau chiar si dischete demachiante. Le poti inmuia in putina apa amestecata cu doua picaturi de albastru de metil.


Va dorim spor la treaba!

sursa foto: facebook.com