Idei noi de ornamente incantatoare pentru o curte fabuloasa, absolut superba

0
3446

Idei noi de ornamente incantatoare pentru o curte fabuloasa, absolut superba

Uneori, tot ce ne dorim este sa ne petrecem timpul intr-o gospodarie armonioasa, plina cu ornamente incantatoare care sa ne faca ziua mai colorata. De aceea, inspiratia articolului de astazi este una ce poate sa iti dea idei frumoase.


Sa realizezi ornamente pentru curtea ta nu este o treaba deloc usoara, mai ales daca acestea sunt facute aproape de la zero sau transformate din lucruri ce pot fi reciclate. Cu toate acestea, satisfactia finala este una enorma. De aceea, te invit si pe tine sa te inspiri pentru a crea ornamente deosebit de frumoase, ideale pentru o gospodarie de vis.

Refolosirea unei vechi biciclete

Bicicleta pe care ai invatat sa mergi este una ce are incarcatura emotionala pentru tine. De aceea, suntem siguri ca nu vrei sa o arunci, ci sa o pastrezi si sa o transformi intr-un ornament superb. Foloseste vopsea colorata sau alba pentru a ii oferi o singura culoare.

Cu ajutorul unor ornamente colorate realizate din ghivece sau jardiniere cu flori vei transforma o simpla bicicleta intr-o decoratiune remarcabila.


Daca nu ai suficient spatiu in curte pentru a folosi intreaga bicicleta, inspira-te din aceste ornamente realizate din rotile acesteia.

Construieste o mini-gradina verticala

O scara veche din lemn poate fi utilizata pe post de suport pentru jardinierele tale cu flori. Aranjate in pozitie verticala, florile tale nu doar ca vor arata mai bine, insa vor ocupa si mai putin spatiu.

Mai mult decat atat, ghivecele aranjate in acest fel sunt mult mai usor de ingrijit. Pentru a le uda sau pentru a le rupe florile uscate ajungi mai rapid la ele. De asemenea, vei putea sa observi mai rapid si mai eficient posibilele boli ale acestora, dar si daunatorii.


O astfel de gradina verticala poate fi construita dintr-o scara veche, din paleti din lemn sau chiar din anvelope reutilizate.

Redecorarea gardului interior pentru a crea ornamente incantatoare

Suntem mereu in cautarea unor idei noi, creative, idei ce ne ajuta sa infrumusetam gospodaria. Infrumusetarea gardului interior poate fi una dintre aceste idei creative. De la  casutele colorate din lemn ce pot fi aplicate aici pana la picturi creative, toate aceste proiecte au potentialul de a iti infrumuseta curtea intr-un mod fantastic.

Noi te ajutam cu proiecte inspirationale, insa imaginatia si indemanarea ta te vor indruma sa realizezi proiecte superbe.


Construieste o mini-casuta din lemn

O mini-casuta din lemn poate fi folosita atat pentru a depozita uneltele, cat si pentru a oferi o nota jucausa curtii tale. Chiar daca este un simplu spatiu de depozitare, acest lucru nu te impiedica sa il decorezi creativ folosind vopsea colorata, dar si corpuri de iluminat frumoase si creative.

sursa foto: Pinterest