Idei noi si creative pentru a refolosi blugii vechi

0
925

Idei noi si creative pentru a refolosi blugii vechi

Stim ca va sunt pe plac aceste idei pentru a refolosi blugii vechi, de aceea va incurajam sa reciclati si sa fiti creativi! Puteti incepe cu proiecte usoare, care sa va ajute sa intrati in ritmul realizarii proiectelor de tip Do It Yourself. De exemplu, cel mai usor proiect pe care vi-l prezentam si noi in urmatorul articol, este realizarea de fundite. Sunt usor de facut si le putem folosi pentru a accesoriza haine sau pentru a le pune in par fetitelor. De asemenea, gentile vechi pot fi infrumusetate folosind aceste fundite frumoase.


Un alt proiect relativ usor este realizarea unei huse pentru telefon din materialul blugilor vechi. Vom realiza o sosetuta frumoasa pentru a evita zgarierea telefonului sau spargerea ecranului. Acest proiect este folositor deoarece mereu vom avea nevoie sa ne tinem telefonul protejat de zgarieturi sau de caderi neasteptate si, bineinteles, nedorite.

Va invitam sa realizati proiecte dar sa si reciclati, in acelasi timp, folosind materialul blugilor pe care nu ii mai purtati sau care nu va mai plac. Puteti folosi pantaloni, o geaca de blugi sau materialul de la o geanta de blugi. Va dorim spor la treaba!

blugii vechi (1)

blugii vechi (2)

blugii vechi (3)

blugii vechi (4)

blugii vechi (5)

blugii vechi (6)

blugii vechi (7)

blugii vechi (8)

blugii vechi (9)

blugii vechi (10)

blugii vechi (11)

blugii vechi (12)

blugii vechi (13)

blugii vechi (15)

blugii vechi (16)

blugii vechi (17)

via