Idei pentru a realiza corpuri de iluminat din carlige pentru rufe

0
451

Idei pentru a realiza corpuri de iluminat din carlige pentru rufe

V-ati gandit vreodata ca puteti realiza corpuri de iluminat din clasicele carlige pentru rufe din lemn? Acestea sunt accesorii perfecte pentru orice incapere.


Daca va pasioneaza ideea de proiect Do It Yourself, cu siguranta ca doriti sa incepeti cu proiecte simple, dar practice. Adica, daca va apucati de realizat un proiect DIY pentru casa, sa fie folositor si sa il puteti darui sau sa il puteti inlocui cu o piesa din casa voastra. De aceea, aceste corpuri de iluminat realizate din carligele pentru rufe sunt usor de facut si necesita doar putina indemanare si multa imaginatie.

Daca deja v-am convins ca aceste proiecte arata ca niste piese de arta, trebuie sa ne apucam de treaba. Desigur ca putem folosi si calige din plastic dar acelea se rup mult mai usor, de obicei sunt mult prea colorate pentru gusturile noastre si nu arata foarte bine. Pe de alta parte, carligele din lemn sunt frumoase, sunt rezistente si confera un aer vintage incaperii noastre.

Vreti sa realizati si voi un astfel de proiect? Vedem, in urmatorul articol, cateva idei din care ne putem inspira. Suntem convinsi ca veti gasi ceva care sa va placa si voua. Asteptam sa ne spuneti acest lucru in sectiunea de comentarii din acest articol sau pe pagina noastra de Facebook. Spor la treaba!


corpuri de iluminat (1)

corpuri de iluminat (2)

corpuri de iluminat (3)

corpuri de iluminat (4)

corpuri de iluminat (5)

corpuri de iluminat (6)

corpuri de iluminat (7)

corpuri de iluminat (8)

corpuri de iluminat (9)

corpuri de iluminat (10)

corpuri de iluminat (11)

corpuri de iluminat (12)

via