Idei pentru amenajarea gradinii cu flori realizate din pet-uri

0
4416

Idei pentru amenajarea gradinii cu flori realizate din pet-uri

Daca nu mai aveti rabdare pana sa infloreasca toate plantele din curtea casei, puteti recurge la cateva trucuri. Care sunt acelea? Aflati imediat despre ce e vorba.


Asadar, daca aveti bidoane din plastic in casa si sigur aveti, iata ce proiecte va propunem in articolul de astazi. Ce spuneti de niste ornamente foarte frumoase pentru gradina voastra, realizate din astfel de pet-uri, mai precis flori din plastic.  Nu sunt greu de facut, de aceea am si ales acest subiect. Ba chiar foarte usoare am putea spune. Daca va incanta ideea aceasta, v-am pregatit si tutoriale de unde puteti invata cum sa le confectionati. Insa n-ar fi rau sa faceti mai intai un inventar al pet-urilor pe care le aveti si-apoi sa alegeti cateva din proiectele de astazi pentru a fi puse in practica.

Ce va mai trebuie? Cateva bucatele de sarma cu care sa prindeti florile intre ele. Si niste margelute ar avea un efect deosebit.  Pentru a finisa decupajele ajutati-va de flacara unei lumanari, dar usor pentru a nu strica petalele florilor.

Daca v-am convins, asteptam desigur comentarii si fotografii pe pagina noastra Do It Yourself cu decoratiunile pe care le-ati realizat.


pet-uri 2

pet-uri 3

pet-uri 4

pet-uri 7

pet-uri 8

pet-uri 9

pet-uri 10

pet-uri 11

pet-uri 12

pet-uri 13

pet-uri 14

pet-uri 16

pet-uri 17

pet-uri 19

pet-uri 1

via