Idei pentru amenajarea unei bai mici si practice

0
929

Idei pentru amenajarea unei bai mici si practice

Chiar daca amenajarea unei bai mici va poate da dureri de cap, design-ul chic nu trebuie sa lipseasca, indiferent de spatiul pe care il detii. De ce spunem ca poate da dureri de cap? Deoarece exista atat de multe lucruri pe care dorim sa le depozitam astfel incat sa le putem gasi repede exact atunci cand avem nevoie de ele, dar sa si arate foarte bine si sa se potriveasca cu design-ul. Acest lucru pare imposibil, nu-i asa? Ei bine, nu! Putem sa amenajam o baie micuta foarte dragut, punandu-ne ideile in ordine si prioritizand exact ceea ce ne trebuie.


Va vom da un sfat in ceea ce priveste amenajarea unui astfel de spatiu: folositi-va de culori! Exact! Daca veti folosi combinatii de culori, flori colorate si perdele frumoase, chiar daca aveti mai multe lucruri de depozitat, locul va parea mult mai fericit si mai deschis. Daca puteti tine si cateva decoratiuni realizate din alte materiale cum ar fi: containere de metal vopsite colorat sau alte proiecte Do It Yourself, este perfect! Armonizati-va baia si folositi-va de aceste trucuri pentru a face locul cat mai frumos.

Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase din care ne putem inspira pentru a amenaja propria baie. Asteptam sa ne spuneti care este parerea voastra in ceea ce priveste aceste idei.

Va dorim spor la treaba!


amenajarea unei bai (1)

amenajarea unei bai (2)

amenajarea unei bai (3)

amenajarea unei bai (4)

amenajarea unei bai (5)

amenajarea unei bai (6)

amenajarea unei bai (7)

amenajarea unei bai (8)

amenajarea unei bai (9)

amenajarea unei bai (10)

via