Idei pentru amenajarea verandei

0
863

Idei pentru amenajarea verandei


In fimele americane vedem intotdeauna case cu verande frumos amenajate, in care protagonistii petrec serile tarzii, privesc cerul, impartasesc momente intime. Cu siguranta ca fiecare dintre noi a visat macar o data la o astfel de casa cu o veranda amenajata frumos, cu masuta si balansoare, unde membrii familiei pot petrece momente de neuitat.

Daca ai o casa cu veranda, te poti inspira din ideile de amenajare de mai jos:

Un balansoar suspendat poate fi o idee grozava. Adauga perne de diverse marimi, frumos colorate pentru un plus de confort.


Mobilier veranda 1

 

Daca ai o veranda mai generoasa, open space, atunci poti opta pentru un mobilier de gradina: masa cu scaune, unde poti bea cafeua admirand rasaritul de soare sau poti lua cina la lumina apusului de soare.

Mobilier veranda 2

 

Pentru o veranda ingusta, alegerea potrivita consta in 2 balansoare si o masuta. Adauga si un leagan suspendat pentru o zona mai jucausa.

Mobilier veranda 3

Mobilier veranda 4

 

In functie de bugetul tau disponibil pentru amenajare, poti transforma veranda intr-o adevarata sufragerie in aer liber: coltar generos, masuta, chiar si un covoras.


Mobilier veranda 5

 

Leaganul suspendat este un must-have pe veranda unei case. Cu perne si saltele mari si viu colorate, vei avea o stare de spirit extrem de pozitiva.

Mobilier veranda 6

 

Mobilier veranda 7

 

Imbina piese de mobilier: o masuta veche cu o canapea moderna. Rezultatul este unul uimitor.

 

Mobilier veranda 8

 

Tu cum ti-ai amenaja veranda? Care dintre propuneri ti-a placut mai mult?