Idei pentru noptiere creative realizate din lucruri vechi

0
446

Idei pentru noptiere creative realizate din lucruri vechi

Noptiere simple si neobisnuite, gata sa fie amplasate in dormitorul vostru. Sunteti gata pentru o serie de idei frumoase?


Cele mai relaxante momente sunt acelea cand ne intindem in pat dupa o zi lunga si vrem sa tragem un pui de somn. Ne lasam grijile deoparte, punem telefonul pe noptiera si citim o carte frumoasa inainte de a ne lua somnul. Nu-i asa ca suna frumos?

Aceste idei pentru a realiza noptiere frumoase pentru dormitorul nostru vin in intampinarea voastra, a creatorilor de proiecte Do It Yourself frumoase si creative. Noi va lasam sa va puneti imaginatia la incercare si sa folositi paleti din lemn, scari vechi din lemn dar si alte lucruri vechi pe care suntem siguri ca nu le-ati mai folosit de foarte mult timp. Partea buna a acestor proiecte este ca pe o noptiera putem depozita tot felul de lucruri, insa atunci cand vom avea nevoie de scara cu pricina, o putem lua foarte repede. Nu ca aceste proiecte sunt de vis?

Inspirati-va si voi din acest articol si realizati proiecte frumoase pentru dormitorul vostru.


Noi va dorim spor la treaba si asteptam poze cu proiectele pe care le-ati realizat voi, dar si cu proiectele care va plac:

noptiere creative (1)

noptiere creative (2)

noptiere creative (3)

noptiere creative (4)

noptiere creative (5)

noptiere creative (6)

noptiere creative (7)

noptiere creative (8)

noptiere creative (10)

noptiere creative (11)

via