Idei practice – Cum confectionam pentru cel mic un scaunel din lemn

0
610

Idei practice – Cum confectionam pentru cel mic un scaunel din lemn

De mici, majoritatea copiilor isi imita parintii in joaca lor, facand lucruri pe care le-au vazut la cei mari. Fetitele modeleaza aluatul pentru placinte, exact ca mamicile lor, iar baietii mesteresc pe langa tati. Nimic rau in asta, chiar foarte bine, deoarece in felul acesta isi dezvolta abilitatile gospodaresti si priceperea de mai tarziu.


Si-atunci va intrebam, dragi parinti: de cate ori nu v-ati confruntat cu situatii in care cei mici va cereau sa stea pe langa voi sa faceti treaba impreuna? De multe ori credem noi.

Ei bine, tocmai de aceea ne-am gandit sa va prezentam un model de scaunel ca si idei practice, model pe care vi-l puteti confectiona cu usurinta si care arata ca un piedestal, dar pe care cei mici se pot urca fara nici un fel de problema.

Iar daca nu vreti sa-si bage nasucul printre farfurii in lipsa voastra, nu trebuie decat sa indepartati scaunul de corpurile de mobila sau de masa din bucatarie, pentru ca la cat sunt de nazdravani, cu siguranta se pot gandi sa va faca vreo surpriza culinara.


Toate materialele necesare unui astfel de proiect sunt compuse din cativa dulapi din lemn, un blat dintr-o scandura si cateva cuie.

Daca voi nu aveti timp, parerea noastra ar fi sa-i rugati pe bunici sa va ajute, cunoscut fiind faptul ca acestia fac aproape orice pentru nepoteii lor si au si mai mult timp liber.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti si prietenilor vostri, pentru a afla si ei despre aceste idei practice indraznete, dar mai ales utile.


idei-practice-1

idei-practice-2

idei-practice-3

idei-practice-4

idei-practice-5

idei-practice-6

idei-practice-7

idei-practice-8

idei-practice-9

idei-practice-10

idei-practice-11

idei-practice-12

idei-practice-13

Celor mai mari care stiu sa citeasca, le puteti inscriptiona scaunele cu titulaturi care sa-i incurajeze.

idei-practice-14

idei-practice-15

idei-practice-16

idei-practice-17

idei-practice-18

idei-practice-19

idei-practice-20

idei-practice-21

idei-practice-22

via