Idei practice de alei pentru gradina, construite din materiale accesibile – pietre de rau

0
5929

Idei practice de alei pentru gradina, construite din materiale accesibile – pietre de rau

Propunem sa reluam cateva idei practice despre amenajarea gradinii si a curtii cu alei din pietre mari de rau, pietre care reprezinta o categorie aparte si accesibila de materiale de constructii. Iar pentru asta nu trebuie sa mergeti sa le adunati de pe marginea raurilor, desi nu ar fi rea nici aceasta idee, ci le puteti achizitiona de la firmele specializate care comercializeaza astfel de produse.


Trebuie sa va mai spunem ca ideea acestui articol ne-a venit pur si simplu in urma unui mic afis intalnit in drumul nostru spre casa, scris pe o bucata simpla de carton, prin care eram anuntati ca gasim de cumparat pietre de rau pentru amenajarea gradinii. Nu am avut curiozitatea sa sunam si sa intrebam cam cat ar costa, dar am presupus din start ca sunt destul de ieftine.

Asadar cine vrea sa scape (dar cine n-ar vrea acest lucru) de noroiul care se aduna in curte atunci cand ploua si sa aiba in jurul casei alei de trecere pietruite, iata cateva sugestii interesante in acest articol.

Poate ar trebui sa spunem ca proiecte de genul acesta nu sunt chiar atat complicate astfel incat sa aveti nevoie de ajutorul unui meserias in constructii, ci le puteti construi si singuri daca aveti putin timp liber si bunavointa. Dar pentru ca sezonul amenajarilor exterioare tocmai a inceput, timp ar fi din plin, spunem noi.


Nici partea financiara nu este de neglijat si daca ne dati voie sa ne exprimam parerea, s-ar putea sa faceti o economie destul de importanta in buget, prin reducerea celorlalte cantitatii de materiale necesare pentru pavarea aleilor din curte, precum betonul gata preparat, care este un produs destul de scump, sau niste dale gata turnate. Priviti si inspirati-va!

 

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto