Idei practice de organizare a unui spatiu doar pentru calcatul rufelor

0
1669

Idei practice de organizare a unui spatiu doar pentru calcatul rufelor

Ideea acestui articol ne-a venit ca urmare a unei discutii intamplatoare despre calcat. Din experienta personala a fiecareia dintre noi, stim ca a calca rufe nu este o indeletnicire prea placuta. De cele mai mule ori, calcam pe fuga si doar ceea ce imbracam in ziua respectiva si facem asta din lipsa de timp sau pur si simplu pentru ca nu ne place.


Pentru a deveni o placere si a economisi timp iata cateva idei practice de a amenaja un spatiu organizat doar pentru calcatul rufelor. Este mult mai la indemana, spre exemplu, sa avem incorporat in mobila de la  bucatarie un sertar cu o astfel de masa. Sau putem schimba utilitatea unei debarale, transformand-o intr-un loc special amenajat pentru calcat rufe.

Insa cele mai utile par acele dulapuri cu tot ceea ce trebuie pentru calcat, de a blatul extensibil pana la asa zisele sertare, care de fapt sunt niste ladite, in care putem tine toate accesoriile. Doar il asezam langa o priza si gata putem incepe sa calcam.

Urmariti imaginile de astazi si alegeti locul cel mai potrivit din casa pentru o astfel de activitate. Idei practice numai bune si pentru cei care si-au achizitionat un apartament si vor sa si-l amenajeze de la bun inceput cu toate cele necesare.


idei-practice-1

idei-practice-2

idei-practice-3

idei-practice-4

idei-practice-5

idei-practice-6

idei-practice-7

idei-practice-8

idei-practice-9

idei-practice-10

idei-practice-11

idei-practice-12

idei-practice-13

idei-practice-14

via