Idei practice de a pregati un mic dejun simplu si rapid

0
1095

Idei practice de a pregati un mic dejun simplu si rapid

Idei practice de a pregati in cel mai rapid mod un mic dejun pentru toti membrii familiei.


Cu totii cunoastem faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa din timpul unei zile si nu trebuie sa sarim peste ea. De aceea ar fi bine sa ascultam astfel de sfaturi, numai ca de aici si pana la a le pune in practica este cale lunga. De ce? Pentru ca in ziua de astazi suntem intr-o permanenta miscare, incontinuu suntem pe fuga, chiar si-atunci cand servim micul dejun sau si mai rau…nu-l mai servim deloc. Poate doar cafeaua.

Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam cateva idei practice de a pregati un mic dejun  „pe fuga”. Iata asadar cateva metode de a prepara ouale rapid, dar nu numai.  Deoarece aspectul este si el destul de important, v-am pregatit si imagini din care sa va inspirati. O sa spuneti ca numai de aranjarea bucatelor in farfurie nu mai aveti chef dimineata si aveti dreptate, insa daca urmariti ideile de astazi veti vedea ce simplu poate fi.

Toate gospodinele au in casa tavi de diverse forme si marimi, prin urmare le puteti folosi pentru a gati in ele pentru toti membrii deodata. Asezati toate preparatele, dati la cuptor si cat va aranjati pentru a pleca la serviciu, s-au si facut. Daca aveti si ajutoare e si ma bine.


Asadar va invitam sa urmariti ideile practice de astazi si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra DIY.

idei practice 1

idei practice 2

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

idei practice 14

via